Din mægler i Nordsjælland og Storkøbenhavn

Jeg hedder Morten Tingleff og har arbejdet som ejendomsmægler siden 2003. Jeg sætter en stor ære i mit arbejde, og går op i at du som kunde er i fokus, og får en god oplevelse, hvad enten du sælger eller køber en bolig igennem mig.

Siden 2016 har jeg haft forretning hos en ejendomsmæglerkæde, og fra juli 2020 har jeg valgt blive uafhængig ejendomsmægler og sælge boliger samt rådgive boligkøbere under eget navn.

Gennem mine mange år som ejendomsmægler, har jeg solgt boliger i det meste af Nordsjælland og Storkøbenhavn, og jeg kender derfor de fleste områder indgående.

Privat er jeg gift og bor på en mindre landejendom i Græsted, hvorfra jeg også driver min forretning, her nyder jeg Nordsjællands skønne natur, b.la. når hunden skal luftes.

Kontakt mig

Kontakt mig for en uforpligtende snak omkring dine muligheder, hvad enten du skal sælge eller købe bolig.

Telefon: 51 944 945
E-mail: morten@tingleffejendomme.dk

CVR: 37035297

Medlem af Dansk ejerdomsmæglerforening, og forsikring:

Som medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening er jeg forsikret med en ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. Sal 2100 København Ø – www.hdi.global/dk/dk. Forsikringen dækker formidling af ejendomme beliggende i Danmark.